Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:57

Ημέρα καριέρας – Συμβουλευτική – Επαγγελματικός προσανατολισμός, Παρασκευή 31/3 ΝΕΟ

Το Ερευνητικό Εργαστήριο "Βάσεων Δεδομένων & Πληροφοριακών Συστημάτων - CisLab" του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει την Παρασκευή 31/3/2017 και ώρα 16.30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: "Ημέρα καριέρας – Συμβουλευτική – Επαγγελματικός προσανατολισμός".

Ομιλητές θα είναι: ο Δημήτρης Βασαλάκης, Human Resources Manager στην εταιρεία Intrasoft International και η Τόνια Τσιρογιάννη, Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας της εταιρίας Stellar Light με συντονιστή τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου και Διευθυντή του ερευνητικού Εργαστηρίου, Δρ. Αριστογιάννη Γαρμπή, Αναπληρωτή Καθηγητή. Οι εισηγήσεις θα περιλαμβάνουν θέματα που άπτονται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις τεχνικές – μεθόδους για την αναζήτηση και την εύρεση εργασίας, τη σύνταξη Βιογραφικού σημειώματος, καθώς και την προετοιμασία για μία συνέντευξη εργασίας.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της εκδήλωσης είναι οι: Δημήτρης Γκίκας, Πανεπιστημιακός Υπότροφος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κοτσαρίνης ΕΤΕΠ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου και Παναγιώτης Ιλαρίδης, υπεύθυνος του Κέντρου Δικτύου Μεσολογγίου.

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα και την αφίσα της ημερίδας.

Φόρμα εγγραφών:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdz5gldWEt0vs0LCxz-Zl7sC1prSvwq...

επιστροφή στην κορυφή