Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 10:46

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΝΕΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου σάς ενημερώνει ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας "Η ΕΝΩΣΗ" όντας η μεγαλύτερη πύλη ΟΣΔΕ στην ευρύτερη περιοχή, διαμοιράζει στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών έντυπο που περιλαμβάνει εκπτωτικές προσφορές συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα με την οριστικοποίηση της δήλωσής του ο παραγωγός παραλαμβάνει ένα αριθμημένο και ονομαστικό δισέλιδο έντυπο (όπως του προτύπου) το οποίο περιλαμβάνει μια λίστα με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και την έκπτωση που προσφέρει η κάθε μια.

Η συμμετέχουσα επιχείρηση παραλαμβάνοντας το έντυπο που της παραδίδει ο πελάτης προσφέρει την αναγράφουσα έκπτωση. Μετά την χρήση του εκπτωτικού εντύπου -μέσω αγοράς- από τον πελάτη, παύει η ισχύς του, παραμένει στην επιχείρηση και δεν παραδίδεται εκ νέου στον πελάτη.

Οι συμμετέχουσας επιχειρήσεις δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος πέραν της αναγραφόμενης και προσυμφωνημένης έκπτωσης που προσφέρουν στους πελάτες που θα τους παραδώσουν τα εν λόγω έντυπα.

Η Ένωση Μεσολογγίου αναλαμβάνει το κόστος εκτέλεσης και προώθησης της εν λόγω καμπάνιας μέσω του δικτύου των καταστημάτων της και των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσω που διαθέτει και συνεργάζεται.

Χρήσιμες συνδέσεις


cap medicine ball