Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 18:44

Διανομή δωρεάν προσκλήσεων για το παγοδρόμιο σε μαθητές Γυμνασίων του Δήμου ΝΕΟ

Δωρεάν προσκλήσεις για το παγοδρόμιο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, διανεμήθηκαν από την Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου σε μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου.

 

Ο Πρόεδρος, Βασίλης Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου, Κων/νο Πασιόπουλο, επισκέφθηκαν τα Γυμνάσια της Κατοχής, της Γουριάς, του Νεοχωρίου, του Ευηνοχωρίου και του Αιτωλικού, προσφέροντας από μία πρόσκληση σε κάθε μαθητή.

 

Με τον τρόπο αυτόν, κατάφεραν να αφυπνίσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των παιδιών, εξασφαλίζοντάς τους την δυνατότητα να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς, επισκεπτόμενοι το Μεσολόγγι.

 

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά περισσότερους από 330 μαθητές του δήμου μας και ευελπιστεί να αποτελέσει συνεισφορά στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δημοτών, μικρών και μεγάλων, φέρνοντας όλους του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου πιο κοντά, με αφορμή την εορταστική περίοδο.

 

Το χριστουγεννιάτικο αυτό δώρο αποσκοπεί, επιπλέον, στο να αποτελέσει κίνητρο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα νεότερα μέλη του δήμου, ακόμη και σε όσα δεν δύνανται οικονομικά, να επισκεφθούν την πόλη μας, κατά τη διάρκεια των εορτών και να βιώσουν αξέχαστες, γιορτινές στιγμές.

 

Αναμφίβολα, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, αφού εκείνα την εκτιμούν και την απολαμβάνουν περισσότερο από όλους μας. Είναι σημαντικό, τα φετινά Χριστούγεννα, η πόλη μας να «στολιστεί» όχι μονάχα με φώτα και μουσική, αλλά πολύ περισσότερο με παιδικά χαμόγελα και αισιοδοξία.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 18:47

Χρήσιμες συνδέσεις


cap medicine ball