Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2016 19:48

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΝΕΟ

Σε συνέχεια ολοκλήρωσης των αρχαιρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, για την ανάδειξη νέων οργάνων της Διοικήσεώς της, που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκλογή του Γενικού Γραμματέα του, κ. Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ.

 

Ο κ. Πασιόπουλος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού  «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» του Βασίλη Κορκίδη, κατάφερε να καταλάβει μία θέση στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιτυχία τόσο του ίδιου, όσο και του Συλλόγου μας είναι τεράστια, αφού για πρώτη φορά εκπρόσωπος της Αιτωλοακαρνανίας και δει της Ι.Π. Μεσολογγίου, συμμετέχει στη Διοίκηση της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου συγχαίρουν τον κ. Πασιόπουλο και του εύχονται καλή επιτυχία και  δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Χρήσιμες συνδέσεις


cap medicine ball